Kus Prosawoodi tooteid näha saab?Avaldatud: 23.03.2018

Kuigi oleme teadlikult valinud oma teeks e-poe ja e-lahendused, ei tähenda see, et välistaksime igasuguse koostöö toredate edasimüüjatega. Kuna Prosawoodi tooted on erilised, siis on ka kohti, kus tooted esindatud on vähe – ainult need kõige erilisemad. Mis on selle peamine põhjus ja kus meie tooteid ikkagi oma silmaga näha saab? Vaata lähemalt…

Kuigi enamus inimesi eelistab oma lemmikud päikeseprillid, nägemisprillid, käekella või telefonikorpuse tellida ikka e-poest, on siiski ka neid, kes enne asja oma silmaga näha tahavad. Et üritame kõiges oma sõpradele vastu tulla, oleme osa oma tootevalikust mõnes erilises kohas ka esindanud. Rõhk on siinkohas sõnal „erilises“, sest igaüks meie edasimüüjatest on samuti oma ala tõeline tipp ja haakub meie mõtteviisiga – kui midagi teha, siis hästi.

TARTU

Tartus on enamusega Prosawoodi tootevalikust võimalik tutvust teha SPARK Demos, aadressil Narva mnt 3 (E-R 9.00-17.00). Seal saad minna ja oma lemmiku valida, kuid kohapealt tooteid osta ei saa. Tellimuse võid julgesti teha meie e-poes.

Kõige Eestimaisemad tooted –  päikeseprillid „Õnnetäht“ ja käekellad „EST“ on esindatud ka Eesti Rahva Muuseumi tasuta alal asuvad muuseumipoes.

Nägemisprille saab Tartus proovida Optikalabori kaupluses, mis asub Kvartali keskuses 3. korrusel, Qvalitase Arstikeskuse ruumides. Sinna pääsed kas Turu tänavalt Qvalitase sildi alt või läbi autoparkla. Parklast otsi oranži trepikoda sissepääsunubriga 4. Sõbralik teenindus saab Sinu osaks E-R 8.30-17.00.

Kõikide Prosawoodi toodetega saad tulla tutvuma ka meie kontorisse, kuid selleks palume eelnevalt aja kokku leppida meile kirjutades.

Tartu linna siluett, tigutorn, kesklinn

TALLINN

Optikalabori Tallinna kaupluse asukoht Ülemiste Technopolis

Tallinnas võid Prosawoodi tooteid leida kahest kohast. Päikeseprille saab näha, katsuda ja ka osta Renard Speed Shopist, mis asub Telliskivi loomelinnakus – Telliskivi 62. Avatud on see koht E-P 9.00-19.00.

Nägemisprille saad Tallinnas proovida Optikalabori prillipoes, mille leiad aadressilt Lõõtsa 5. Liftiga kolmandale ja oledki kohal!

Käekellasid kahjuks Tallinnas esindatud pole, kuid ära muretse! Meie kodulehel on kõik kellamudelid ilusasti olemas ja pildid neist on täitsa ehtsad. Siiani ei tea me kedagi, kes oleks usaldanud oma sisetunnet ja meie e-poodi ning selles pettuma oleks pidanud.

Sinu Prosawood 🙂