Kus Prosawoodi tooteid näha saab?Avaldatud: 23.03.2019

Kuigi oleme teadlikult valinud oma teeks e-poe ja e-lahendused, ei tähenda see, et välistaksime igasuguse koostöö toredate edasimüüjatega. Kuna Prosawoodi tooted on erilised, siis on ka kohti, kus tooted esindatud on vähe – ainult need kõige erilisemad. Kus meie tooteid ikkagi oma silmaga näha saab? Vaata lähemalt…

TARTU

Tartus on Prosawoodi tootevalikuga võimalik tutvust teha SPARK Demos, aadressil Narva mnt 3 (E-R 9.00-17.00). Seal saad minna ja valida oma lemmiku, kuid kohapealt tooteid osta ei saa. Lisaks pole seal olemas kõiki meie tooteid, vaid valik populaarsematest mudelitest (käekellad, päikeseprillid ja telefoni korpused). Tellimuse võid julgesti teha meie e-poes.

Osaline tootevalik ( Käekellad ja päikeseprillid ) on olemas ka Tartu Lõunakeskuse Goldtime poes.

Kõikide Prosawoodi toodetega saab Tartus tutvuda meie stuudios, kuid selleks tuleks eelnevalt aeg kokku leppida meile kirjutades orders@prosawoodshop.com

Tartu linna siluett, tigutorn, kesklinn

TALLINN

Sea view with flying bird by Prosawood

Osaline tootevalik ( Päikeseprillid ja käekellad ) on olemas ka Tallinna Ülemiste Keskuse Goldtime poes.

Sinu Prosawood 🙂