Prosawoodi Istutamispäev 2020!Avaldatud: 25.09.2020

2020. aasta Prosawoodi istutamispäev toimus sel korral sügisel. Kuna kevadel polnud seda maailmas valitsenud olukorra tõttu võimalik korraldada, siis ei jäänud meil muud üle, kui see sügisesse edasi lükata. See aga tähendas, et viimasest istutamispäevast oli möödas juba peaaegu 1.5 aastat ning seetõttu oli meie puude istutamise nälg suurem kui kunagi varem 😁 

Kokku oli sel päeval meid abistamas umbes 40 Prosawoodi sõpra ja meil oli tõesti fantastiline päev! Ilm oli ideaalne, sääski sel aastaajal polnud ja nautisime seda mõnusat päeva looduses maksimaalselt! Kokku sai endale uue kodu umbes 5000 väikest kuusepuud! Ja kas see pole mitte lahe? 😊

Vaata istutamispäeva teisi pilte meie Google Photos albumist: Prosawood Plants 2020Näeme ja istutame juba aastal 2021!