Prosawoodi Istutamispäev 2021!Avaldatud: 08.05.2021

Prosawoodi 2021. aasta istutamispäev toimus küll kevadel, kuid kahjuks pidime taaskord piirama üritusele pääsevate inimeste arvu. Nagu võite arvata, on väga raske kellelegi öelda, et ei ole võimalik osaleda ning seetõttu otsustasime, et kutsume vaid mõne oma lähima sõbra ja avalikku üritust taaskord ei tee.

Kuid see ei takistanud meil lõbutsemast! Meil olid sõbrad, meil oli hea muusika, sõime puuvilju ja pirukaid, aga mis kõige tähtsam, andsime ligi 5000 väikesele kuusele ja kasele uue kodu! Ja loodetavasti neile meeldib seal ning nad pakuvad tulevikus ise kodu ja peavarju lugematutele linnu- ja loomaliikidele.

Meie järgmine istutuspäev toimub 2022. aasta kevadel ja siis loodetavasti saame kutsuda juba rohkem inimesi 🙂

Vaata istutamispäeva teisi pilte meie Google Photos albumist: Prosawood Plants 2021

Näeme ja istutame juba aastal 2022!