Prosawoodi istutamispäev 2017Avaldatud: 13.05.2017

Prosawoodi istutamispäev 2017

15.05.2017 toimus esimene avalik PROSAWOODI ISTUTAMISPÄEV, millest kõigil soovijatel oli ka endal võimalus osa saada. Päev täis toredaid inimesi, head muusikat ja mõnusat töötegemist – mis saaks olla parem…. Ja täpselt selline ta ka oli! Aitäh Teile, kallid sõbrad, kes te võtsite vaevaks meiega koos loodusele head teha!

Ligi 4000 uut istikut

Ligi 4000 uut istikut alustas kasvamist tänu 40 inimese panusele. Seda on küll tegelikult üle poole võrra rohkem kui pidime, kuid ega küll küllale liiga tee. Loomulikult ei jätnud me ka kõiki neid häid inimesi tänamata. Osalejate vahel jagasime laiali rohkelt lahedat Prosawoodi nänni ja tooteid. Mõnusast õhkkonnast ja toredatest inimestest, mis meid ümbritsesid, saad rohkem pilte vaadata siit. 

Kuuse istik käes

Teeme koos maailma paremaks - üks heategu korraga! 🙂

SINU PROSAWOOD